Chlupaté knedlíky z brambor

Brambory nastrouhejte a smíchejte s ostatními surovinami. Vypracujte řidší těsto. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Lžící nabírejte kousky těsta, rukou je lehce zakulaťte a vkládejte do vroucí osolené vody. Vařte 5-7 minut. Podávejte s uzeným masem nebo uzeninou a zelím.

Diskuze

5 komentářů

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    x
    xxkouckaxx

    bramborový knedlík jsme dlouho neměli , mohla bych jej zkusit

    l
    ladouch

    Chlupáče máme rádi a dělám často.

    b
    Bobina1

    Tyhle knedlíky mám ráda. Taky dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist