Česnekové kuře

Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku potřeme olejem a osolíme. Necháme v chladu nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc. Za občasného podlití vodou nebo vývarem upečeme. Zpočátku přikryté, poslední asi...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Česnekové kuře obložené dušenou zeleninou bude jistě skvělé !

    l
    lucik21

    kombinace kuře a česnek je vynikající

    k
    karkulkaa

    čeasnek používám tiež rada a vo velkom. tak toto je super receptík pre mna.

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda česnek, tohle bude vynikající.

    x
    xxmilixx

    česnek nikdy nic nezkazí , takže to bude jistě moc dobré !

    x
    xxkouckaxx

    ten česnek mně velice láká – máme jej moc rádi , takže určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist