Česnekové kuře

Suroviny

kuře
1 ks
česnek
5-6 stroužků
sůl
1 ČL
mletý pepř
1/2 ČL
olej

Postup přípravy:

Kuře rozčtvrtíme.

Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem.

Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku potřeme olejem a osolíme.

Necháme v chladu nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc.

Za občasného podlití vodou nebo vývarem upečeme.

Zpočátku přikryté, poslední asi půl hodiny odkryté, aby se vytvořila křupavá kůrčička.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist