Čertovské roštěnky

Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet.  Pak je vyjmeme a dáme okapat. Poté maso opečeme na oleji ze všech stran....

Diskuze

11 komentářů

    b
    bubu411

    Ja by som použila skôr menej ostrú horčicu, ale asi treba takú ostrú, keď sa volajú čertovské roštenky

    x
    xxkouckaxx

    Čertovské roštěnky – už ten název vypadá naprosto fantasticky !

    x
    xxkouckaxx

    Čertovské roštěnky s chilli – mňam , tak tohle je fakt bašta !

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem to vyzkoušela z pěkného hovězího a byla to dobrota

    k
    krockovapavla

    Vynikající roštěnky, je to výborný recept.

    x
    xxkouckaxx

    dobrá roštěnka a ještě naostro – to bude skvělá bašta

    1
    11789

    Mňam, to bych moc ráda ochutnala. Musí to být výborné.

    a
    aknela11

    ty bych si dala. určitě to bude dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist