Čertovské roštěnky
Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak je vyjmeme a dáme okapat. Poté maso opečeme na oleji ze všech stran....
Ja by som použila skôr menej ostrú horčicu, ale asi treba takú ostrú, keď sa volajú čertovské roštenky
Čertovské roštěnky – už ten název vypadá naprosto fantasticky !
Čertovské roštěnky s chilli – mňam , tak tohle je fakt bašta !
tak jsem to vyzkoušela z pěkného hovězího a byla to dobrota
Vynikající roštěnky, je to výborný recept.
dobrá roštěnka a ještě naostro – to bude skvělá bašta
Mňam, to bych moc ráda ochutnala. Musí to být výborné.
ty bych si dala. určitě to bude dobrota