Celozrnný chléb s vločkami a ořechy

Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme bochník. Přeneseme na plech s pečícím papírem, několikrát nařízneme a pečeme v rozpálené troubě na 220 °C asi 1 hodinu. Během pečení teplotu snížíme.

Diskuze

8 komentářů

    p
    puntik

    já tedy pekárnu mám a nedám na ní dopustit, do té doby jsem se do kynutých těst vůbec nepouštěla neboť to hnětení mě odrazovalo. Nevím, jestli ten chléb bez droždí nebude tvrdý.

    a
    agad

    Jestli je to stejně dobré jako jednoduché, tak bych to zkusila. Nejložitější bude to mletí vloček, zkusím ponorný mixer.

    c
    chiappa

    také jednou recept na chléb, kde není potřeba domácí pekárna, vyzkouším

    j
    janatka

    také dělám s podmáslím na jiný způsob,tohle určitě vyzkouším mám takovéto celozrnné pečivo moc ráda.Místo medu se může použít 1 lžička sladěnky(dostane se zdravé výživě),kvasnice,voda,hladká mouka z toho se udělá kvásek a přidá do těsta.Je to vynikající a krásně nadýchané pečivo a chleby,veky.Takto to připravuji.100g hladké mouky,1 lžičky sleděnky,100ml vlažné vody a 10g droždí(kvásek).

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist