Celozrnný chléb s vločkami a ořechy

Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme bochník. Přeneseme na plech s pečícím papírem, několikrát nařízneme a pečeme v rozpálené troubě na 220 °C asi 1 hodinu. Během pečení teplotu snížíme.

Diskuze

8 komentářů

    p
    puntik

    já tedy pekárnu mám a nedám na ní dopustit, do té doby jsem se do kynutých těst vůbec nepouštěla neboť to hnětení mě odrazovalo. Nevím, jestli ten chléb bez droždí nebude tvrdý.

    a
    agad

    Jestli je to stejně dobré jako jednoduché, tak bych to zkusila. Nejložitější bude to mletí vloček, zkusím ponorný mixer.

    c
    chiappa

    také jednou recept na chléb, kde není potřeba domácí pekárna, vyzkouším

    j
    janatka

    také dělám s podmáslím na jiný způsob,tohle určitě vyzkouším mám takovéto celozrnné pečivo moc ráda.Místo medu se může použít 1 lžička sladěnky(dostane se zdravé výživě),kvasnice,voda,hladká mouka z toho se udělá kvásek a přidá do těsta.Je to vynikající a krásně nadýchané pečivo a chleby,veky.Takto to připravuji.100g hladké mouky,1 lžičky sleděnky,100ml vlažné vody a 10g droždí(kvásek).

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist