candat_2.jpg

Candát se smetanovou omáčkou

Porce candáta osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání dusíme cca 20 minut. Pak rybu vyjmeme. Mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu a přilijeme k cibuli a vše krátce povaříme. Hotovou omáčku scedíme a nalijeme na candáta.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Candát s omáčkou je jednoduchý a dobrý recept.

    l
    lucik21

    Candát s omáčkou vypadá moc dobře, dala bych si ho

    b
    Bobina1

    Candát s omáčkou dobrá rychlovka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist