Brambory vařené v mléce s petrželkou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupané brambory nakrájejte na větší kostky a zalijte je vroucím osoleným mlékem nebo smetanou. Zvolna vařte, pak mléko slijte a do brambor přidejte rozpuštěné máslo a opatrně protřepte.
Môže to byť fakt dobré, ale takmer liter mlieka a nedajbože smotany je naozaj skôr plytvanie s potravinami. Človek chce v dnešnej dobe skôr ušetriť a lacno uvariť a nie vyliať liter mlieka, či smotany.
Brammbory vařené v mléce – budu je dělat zítra k věčeři !
Brammbory vařené v mléce – to se mi líbí , vyzkouším !
Brammbory vařené v mléce – myslím , že tohle jsem ještě nikdy nejedla !
Asi to bude mít podobnou chuť jako bramborová kaše, ale v kouscích.
No tak tohle jídlo už jsem kdysi zkoušela, ale vůbec mi to nechutnalo.
zajímavý recept,určitě stojí za vyzkoušení
Brammbory vařené v mléce – další zvláštnost, o které jsem nikdy neslyšela, asi by mi bylo líto toho mléka, využila bych jej v kuchyni jinak