Brambory vařené v mléce s petrželkou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupané brambory nakrájejte na větší kostky a zalijte je vroucím osoleným mlékem nebo smetanou. Zvolna vařte, pak mléko slijte a do brambor přidejte rozpuštěné máslo a opatrně protřepte.

Diskuze

12 komentářů

    t
    TinaL

    Môže to byť fakt dobré, ale takmer liter mlieka a nedajbože smotany je naozaj skôr plytvanie s potravinami. Človek chce v dnešnej dobe skôr ušetriť a lacno uvariť a nie vyliať liter mlieka, či smotany.

    x
    xxkouckaxx

    Brammbory vařené v mléce – budu je dělat zítra k věčeři !

    x
    xxkouckaxx

    Brammbory vařené v mléce – to se mi líbí , vyzkouším !

    x
    xxmilixx

    Brammbory vařené v mléce – myslím , že tohle jsem ještě nikdy nejedla !

    l
    ladouch

    Asi to bude mít podobnou chuť jako bramborová kaše, ale v kouscích.

    k
    krockovapavla

    No tak tohle jídlo už jsem kdysi zkoušela, ale vůbec mi to nechutnalo.

    l
    lucik21

    zajímavý recept,určitě stojí za vyzkoušení

    Viky17

    Brammbory vařené v mléce – další zvláštnost, o které jsem nikdy neslyšela, asi by mi bylo líto toho mléka, využila bych jej v kuchyni jinak

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist