Brambory s kysaným zelím a slaninou

Do zapékací misky vrstvíme brambory, cibuli, zelí a slaninu až do výšky zapékací misky. Končíme bramborami, které osolíme a posypeme drceným kmínem. Pak zalijeme smetanou a necháme zapéct v troubě asi 40 min.

Diskuze

3 komentáře

    l
    lidka2

    Tohle jídlo je u nás v rodině hodně oblíbené a přitom jednoduché.

    a
    aknela11

    s kysaným zelím – zajímavá kombinace – dobrý nápad – vyzkouším

    b
    Bobina1

    Dobrý receptík to by nám mohlo chutnat. Prubnu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist