Bramborový tatar
Vše smícháme a mažeme na topinky s česnekem.
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Bramborový tataráček bych si dala , ten masový mně vůbec neláká !
Chuťovka je to výborná – tak tomu bych já určitě věřila !
Tohle mě nijak zvlášť extra nezaujalo, nevyzkouším.
a podává se za studena nebo je lepší, aby to bylo prohřáté? Brambory já můžu na všechny způsoby, tak proč ne? 🙂