Bramborový tatar

Vše smícháme a mažeme na topinky s česnekem.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramborový tataráček bych si dala , ten masový mně vůbec neláká !

    x
    xxkouckaxx

    Chuťovka je to výborná – tak tomu bych já určitě věřila !

    k
    krockovapavla

    Tohle mě nijak zvlášť extra nezaujalo, nevyzkouším.

    s
    synapse

    a podává se za studena nebo je lepší, aby to bylo prohřáté? Brambory já můžu na všechny způsoby, tak proč ne? 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist