bramborovy-nakyp-352x198.jpg

Bramborový nákyp v rajské omáčce

Připravte rajskou omáčku z drobně nakrájených 2 cibulí a stroužku česneku, které nechte zesklovatět na 4 lžících oleje, přidejte 400 g oloupaných nakrájených rajčat, bobkový list, 1/2 lžičky sladké papriky, sůl, pepř, oregano, 1/2 lžičky cukru a duste 30 minut. Dále oloupejte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist