Bramborový makovec

Žloutek utřeme s cukrem a 4 lžícemi mléka do pěny. Přidáme brambory, krupici, koření, kůru, mák, prášek a nakonec pevný sníh ze 2 bílků.  Těsto dáme do dobře vymazané vysypané dortové nebo koláčové formy a zvolna pečeme. Prochladlý namažeme dobrou pikantní zavaženinou a potřeme...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramborový makovec je jemně vláčný a velmi chutný – ten musí bý opravdu dobrý !

    x
    xxkouckaxx

    Bramborový makovec , tak tenhle recept se mi moc líbí musím zkusit !

    x
    xxkouckaxx

    zrovna mi zbyly uvařené brambory , tak bych to mohla zkusit

    x
    xxkouckaxx

    dost zajímavý rscept , ty brambory si nějak neumím představit

    a
    aknela11

    makovec – nic podobného jsem nezkoušela – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist