Bramborové langoše s česnekem

Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramborové langoše – tak tohle je dost zajímavý recept

    x
    xxkouckaxx

    Bramborové langoše jsem ještě nikdy nejedla – zajímavé

    k
    krockovapavla

    Langoše mám moc ráda a tyhle jsou opravdu výtečné.

    z
    Zuzana2403

    To určitě vyzkouším, brambory v těstech mám ráda.

    x
    xxkouckaxx

    ty brembory jsou dost zajímavé – nebude těsto těžké ?

    a
    AdeLL

    dobrý jsou i posypaný skořicovým cukrem=)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist