Bramborová musaka s pórkem a masem

Na těstíčko: 1 kysaná smetana, 2 vejce, lžíce hladké mouky, sůl Oloupané brambory nakrájíme na kolečka asi 2 mm silná. Na kostičky cibuli osmažíme dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku, mleté maso a vše podusíme. Do vychladlé směsi přidáme česnek rozetřený...

Diskuze

8 komentářů

    o
    ostrowid

    zní to dobře ale do musaky by měl snad patřit ještě lilek

    f
    FEMICKEY

    Tak netuším, jak se recept s mletým masem dostane do sekce „bez masa“ ? jinak to nevypadá špatně… Možná by to šlo zkusit se sojovým granulátem ? třeba s tím s příchutí šunky…

    x
    xxkouckaxx

    Bramborová musaka s mletým masem – to vypadá levně a chutně !

    x
    xxkouckaxx

    tak tenhle recept musím rozhodně brzy vyzkoušet – vypadá skvěle

    j
    jijina

    musaku už jsem jedla, moc dobré jídlo, ale sójové maso bych nedávala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist