Bramborová musaka s pórkem a masem
Na těstíčko: 1 kysaná smetana, 2 vejce, lžíce hladké mouky, sůl Oloupané brambory nakrájíme na kolečka asi 2 mm silná. Na kostičky cibuli osmažíme dozlatova, přidáme sladkou a pálivou papriku, mleté maso a vše podusíme. Do vychladlé směsi přidáme česnek rozetřený...
zní to dobře ale do musaky by měl snad patřit ještě lilek
Tak netuším, jak se recept s mletým masem dostane do sekce „bez masa“ ? jinak to nevypadá špatně… Možná by to šlo zkusit se sojovým granulátem ? třeba s tím s příchutí šunky…
Bramborová musaka s mletým masem – to vypadá levně a chutně !
tak tenhle recept musím rozhodně brzy vyzkoušet – vypadá skvěle
musaku už jsem jedla, moc dobré jídlo, ale sójové maso bych nedávala