boruvkovy-strudl-s-mascarpone.jpg

Borůvkový závin s mascarpone

Mascarpone promícháme se žloutky (na 200 g mascarpone 1 žloutek) a cukrem, je důležité míchat opatrně, aby se hmota nesrazila a zůstala krémová. Na závěr přidáme čerstvé borůvky. Při použití mražených je důležité nechat borůvky rozmrznout a vycedit šťávu, tu svaříme s cukrem do...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Výborný recept – pochoutka.

    l
    lucik21

    Borůvkový štrúdl s mascarpone vypadá lákavě

    l
    lidka2

    Tohle vypadá naprosto luxusně, určitě ráda vyzkouším!

    l
    ladouch

    Vypadá báječně, borůvky sice nemám, ale zkusím jiné ovoce.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist