borsc_2.jpg

Boršč se slaninou a smetanou

Maso omyjte a vložte do hrnce se studenou vodou (asi 2 l). Přidejte rozkrojenou cibuli, bobkový list, nové koření, pepř, osolte a vařte zvolna asi 2 hodiny. Vepřové maso vyjměte dřív, aby se nerozvařilo. Potom vyndejte i hovězí, vývar přeceďte a vhoďte do něj...

Diskuze

6 komentářů

    s
    sumka55

    Boršč mám ráda, ale dle mého je to pracná záležitost

    a
    Alen

    Určitě se inspiruji tímto receptem.

    s
    stana1

    Boršč se slaninou a smetanou bych ochutnal.

    j
    jankac

    Boršč se slaninou a smetanou má dobré ingrediencie, isto je chutný.

    l
    lucik21

    Boršč se slaninou a smetanou vyzkouším

    l
    ladouch

    Boršč máme moc rádi, dělám ho často.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist