borsc_2-352x198.jpg

Boršč se slaninou a smetanou

Maso omyjte a vložte do hrnce se studenou vodou (asi 2 l). Přidejte rozkrojenou cibuli, bobkový list, nové koření, pepř, osolte a vařte zvolna asi 2 hodiny. Vepřové maso vyjměte dřív, aby se nerozvařilo. Potom vyndejte i hovězí, vývar přeceďte a vhoďte do něj...

Diskuze

6 komentářů

    s
    sumka55

    Boršč mám ráda, ale dle mého je to pracná záležitost

    a
    Alen

    Určitě se inspiruji tímto receptem.

    s
    stana1

    Boršč se slaninou a smetanou bych ochutnal.

    j
    jankac

    Boršč se slaninou a smetanou má dobré ingrediencie, isto je chutný.

    l
    lucik21

    Boršč se slaninou a smetanou vyzkouším

    l
    ladouch

    Boršč máme moc rádi, dělám ho často.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist