Bigos s masem a zelím

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle. K masu na kostky přidáme cibuli. Hlávkovézelí nakrájíme na kostky. Dusíme do poloměkka. Odděleně dusíme i kysané zelí. Hlávkové přidáme k masu. Uzený bok a salám pokrájíme na drobno a orestujeme na pánvi dozlatova. Vmícháme k masu. Přidáme kys.zelí a vše...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bigos podávávý s brambory vypadá na celkem zajímavé papáníčko !

    m
    manislava

    jo,znám,občas dělám – a fakt je to pošušnáníčko…

    x
    xxkouckaxx

    vyzkoušela jsem to toho co bylo doma a lepší mišmaš jsem nejedla !

    k
    krockovapavla

    Velmi dobrá a moc chutná polívčička…

    x
    xxkouckaxx

    tak teď tu slintám na klávesnici – to bude dobrota !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist