Bigos s masem a zelím

Suroviny

hlávkové zelí
400 g
kysané zelí
400 g
vepřové maso
500 g
uzený bok (bez kostí)
100 g
měkký salám
200 g
sádlo
40 g
větší cibule
1 ks
paprika
špetka
sůl
pepř

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle. K masu na kostky přidáme cibuli. Hlávkovézelí nakrájíme na kostky. Dusíme do poloměkka. Odděleně dusíme i kysané zelí. Hlávkové přidáme k masu.

Uzený bok a salám pokrájíme na drobno a orestujeme na pánvi dozlatova. Vmícháme k masu. Přidáme kys.zelí a vše promícháme. Dusíme, až maso změkne a chutě se spojí.

Bigos můžeme zahustit světlou jíškou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist