Bigos s masem a zelím

Suroviny

hlávkové zelí
400 g
kysané zelí
400 g
vepřové maso
500 g
uzený bok (bez kostí)
100 g
měkký salám
200 g
sádlo
40 g
větší cibule
1 ks
paprika
špetka
sůl
pepř

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle. K masu na kostky přidáme cibuli. Hlávkovézelí nakrájíme na kostky. Dusíme do poloměkka. Odděleně dusíme i kysané zelí. Hlávkové přidáme k masu.

Uzený bok a salám pokrájíme na drobno a orestujeme na pánvi dozlatova. Vmícháme k masu. Přidáme kys.zelí a vše promícháme. Dusíme, až maso změkne a chutě se spojí.

Bigos můžeme zahustit světlou jíškou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist