biftek-s-houbami-352x198.jpg

Biftek s houbami a smetanou

Ze svíčkové odstraníme blánu a nakrájíme na 4 stejné kousky 4-5 cm silné. Na pánvi zahřejeme na vysokou teplotu olej a máslo, vložíme plátky masa a po jedné minutě obrátíme. Snížíme teplotu a smažíme déle a vždy po jedné minutě obrátíme. Celkově maso smažíme 3-4 minuty...

Diskuze

3 komentáře

    s
    sumka55

    biftek můžu v každé podobě a s čímkoli

    nova2

    Tak to je naprostá famózní bomba na chuťové buňky.

    j
    jankac

    Dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist