Bavorské vdolečky s povidly
Uděláme kynuté těsto. Po vykynutí děláme placičky a smažíme je na rozpáleném sádle. Když trochu vychladnou, dáme na ně povidla a šlehačku. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Uděláme kynuté těsto. Po vykynutí děláme placičky a smažíme je na rozpáleném sádle. Když trochu vychladnou, dáme na ně povidla a šlehačku. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie
Vdolečky vypadají famózně, hned bych ochutnala.
vdolky máme rádi s domácí marmeládou
vdolky máme rádi s domácí marmeládou
Vdolečky máme rádi i posolené. Ale povidla jsou povidla.
Je to veliká dobrota!
Vdolečky máme moc rádi, děláme bavorské s povidly a zakysankou.
Vdolky jsou mňamka, miluju malinké, jdou líp do pusy
Vdolky jsem už dlouhou dobu neměla.
Miluju vdolky, mám je spojené s dětstvím, dělávala je babička. U nás se ale pekly v troubě a byly slané, úplně jiné než tyhle.