vdolky.jpg

Bavorské vdolečky s povidly

Uděláme kynuté těsto. Po vykynutí děláme placičky a smažíme je na rozpáleném sádle. Když trochu vychladnou, dáme na ně povidla a šlehačku. Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

Diskuze

10 komentářů

    nova2

    Vdolečky vypadají famózně, hned bych ochutnala.

    m
    martinnatr

    vdolky máme rádi s domácí marmeládou

    m
    martinnatr

    vdolky máme rádi s domácí marmeládou

    z
    Zuzana2403

    Vdolečky máme rádi i posolené. Ale povidla jsou povidla.

    v
    viki11

    Je to veliká dobrota!

    l
    ladouch

    Vdolečky máme moc rádi, děláme bavorské s povidly a zakysankou.

    l
    lucik21

    Vdolky jsou mňamka, miluju malinké, jdou líp do pusy

    b
    Bobina1

    Vdolky jsem už dlouhou dobu neměla.

    l
    lidka2

    Miluju vdolky, mám je spojené s dětstvím, dělávala je babička. U nás se ale pekly v troubě a byly slané, úplně jiné než tyhle.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist