Bavorské vdolečky s povidly

Suroviny

polohrubá mouka
50 dkg
kvasnice
dle potřeby
máslo
8 dkg
cukr
7 dkg
sůl
dle potřeby
mléko
1/4 l
žloutek
2-3 ks
rum
1 PL
vanilkový cukr
1 ks
sádlo na smažení
dle potřeby
švestková povidla
dle potřeby
šlehačka
dle potřeby

Postup přípravy:

Uděláme kynuté těsto. Po vykynutí děláme placičky a smažíme je na rozpáleném sádle. Když trochu vychladnou, dáme na ně povidla a šlehačku.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2012 3:14| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist