Balkánský štrůdl s pórkem a sýrem

Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl, nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě pórkem. Zabalíme a vrch pomažeme rozšlehaným vajíčkem – chytne pěknou barvičku. V troubě pečeme cca 30-40 minut.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    h
    helenadon

    myslím si, že se opravdu jedná o dobrotu

    k
    krockovapavla

    Skutečná chutná a výborná pochoutka se sýrem.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to velice lákavě – musí to být skvělé k vínu

    x
    xxkotaskovaxx

    tak tuhle mňamku si já osobně určitě vychutnám – mňam !

    a
    aknela11

    mňamka – velmi lákavý receptík – vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    parádní a jednoduchý recept – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist