rebarb-buchta.jpg

Báječná rebarborová buchta se skořicí

Na těsto: 4 žloutky, 150 g cukru, hera, 500 g polohr. mouky, prášek do pečiva Na náplň: rebarbora, cukr, skořice, sníh z bílků Těsto: vyšleháme žloutky s cukrem, změklou heru, přidáme mouku s práškem do pečiva. Jednu třetinu těsta hned odložíme do...

Diskuze

10 komentářů

    b
    brontik

    rebarboru jsem koupila dnes byl kompot příště bude buchta už jsem ji pekla a velice nám chutná doporučuji

    z
    Zuzana2403

    Škoda, že je už po rebarboře, vyzkouším příští rok.

    e
    Elisa19

    Rebarboru mám ráda právě pro její mírně nakyslou chuť, tak tento recept vyzkouším.

    g
    glady

    Moučníky z rebarbory jsou prostě skvělé.

    l
    lidka2

    Podobné buchty dělám, ale ne s rebarborou – ta se u nás nejí.

    l
    ladouch

    Zatím jsem dělala jen koláč z rebarbory, tenhle tip je dobrý vyzkouším.

    m
    martinnatr

    mňam, to bude moc dobré, až bude reveň, zkusím

    v
    viki11

    Rebarboru mám docela ráda. Již delší dobu jsem ji v kuchyni neměla. Buchtu zkusuím.

    l
    lucik21

    rebarborovou buchtu jsem měla jen jednou, na mě tedy celkem kyselá

    b
    Bobina1

    Báječná rebarborová buchta – vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist