bageta.jpg

Bageta plněná olivami a česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Nakrájet bagetu na plátky, ale nedokrojit je, takže bageta drží stále pohromadě. Smíchat ostatní ingredience do hladka. Natřít směsí mezi plátky bagety a zabalit ji do alobalu. Vložit do předem vyhřáté trouby na...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bageta plněná olivami – olivy mi nechutnají , takže nic pro mně !

    l
    lucik21

    něco podobného jsem jedla a nebylo to špatné

    l
    ladouch

    Olivám jsem nikdy nepřišla na chut, takže to bych si nedala.

    k
    krockovapavla

    Já bohužel nemám ráda olivy takže jedině bagetu bez oliv:)

    b
    brontik

    miluji černé jsou nejlepší a olivový olej používáme hodně na saláty

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist