babovka-s-tresnemi-352x198.jpg

Bábovka s třešněmi a polevou

Poleva: 125 g moučkového cukru, 1-2 lžíce rumu, špetka růžového potravinářského barviva Třešně omyjeme a osušíme. Mouku, solamyl, prášek do pečiva a kokosovou moučku promícháme. Cukr utřeme s máslem a žloutky do pěny, přimícháme sypkou směs, mléko a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist