Babiččina polévka s hráškem

Udělám světlou jíšku z hladké mouky a másla, poté vyliju obsah konzervy a doliju cca 1 litrem vody. Osolím, nechám projít varem a stáhnu z plotny. Na pánvičce nasucho osmahnu starší housky nebo chleba na kostičky a přidám do horké polévky.

Diskuze

13 komentářů

    l
    lidka2

    Snadná a rychlá polévka, ale mám raději z mraženého hrášku.

    k
    krockovapavla

    Polévka z hrášku z konzervy je moc chutná a dobrá.

    h
    helenadon

    hrachová polívka nám chutná nejlépe z mraženého hráčku

    m
    mistrix

    Tuto polévku také dělám a miluju jí akorát do ní ještě přidávám rozkvedlané vajíčko s trochou mléka.

    h
    helenadon

    tato polévka by jistě byla lepší přímo z hrášku ze zahrádky

    j
    jajapetrovic

    super rýchly recept, milujem akekolvek polievky a toto ma nikdy nenapadlo z konzervy .. supiš

    D
    doublefantasy

    mi teda nechutná, to už je dokonce lepší mražený hrášek, nejlepší je ale stejně ze sušeného nebo čerstvého

    e
    evik56

    Hrášková polévka nám chutná a s opraženým pečivem super.

    x
    xxkouckaxx

    tahle polévka je opravdová dobrota – naši jistrašně milují !

    l
    ladouch

    Jednoduché, rychlé, dobré, takové recepty se mě líbí.

    z
    Zuzana2403

    Polévka z hrášku z konzervy je opravdu snadná na přípravu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist