Babiččina polévka s hráškem
Udělám světlou jíšku z hladké mouky a másla, poté vyliju obsah konzervy a doliju cca 1 litrem vody. Osolím, nechám projít varem a stáhnu z plotny. Na pánvičce nasucho osmahnu starší housky nebo chleba na kostičky a přidám do horké polévky.
Snadná a rychlá polévka, ale mám raději z mraženého hrášku.
Polévka z hrášku z konzervy je moc chutná a dobrá.
hrachová polívka nám chutná nejlépe z mraženého hráčku
Tuto polévku také dělám a miluju jí akorát do ní ještě přidávám rozkvedlané vajíčko s trochou mléka.
tato polévka by jistě byla lepší přímo z hrášku ze zahrádky
super rýchly recept, milujem akekolvek polievky a toto ma nikdy nenapadlo z konzervy .. supiš
mi teda nechutná, to už je dokonce lepší mražený hrášek, nejlepší je ale stejně ze sušeného nebo čerstvého
Hrášková polévka nám chutná a s opraženým pečivem super.
tahle polévka je opravdová dobrota – naši jistrašně milují !
Jednoduché, rychlé, dobré, takové recepty se mě líbí.
Polévka z hrášku z konzervy je opravdu snadná na přípravu.