Babiččina polévka s hráškem

Postup přípravy:

Udělám světlou jíšku z hladké mouky a másla, poté vyliju obsah konzervy a doliju cca 1 litrem vody. Osolím, nechám projít varem a stáhnu z plotny. Na pánvičce nasucho osmahnu starší housky nebo chleba na kostičky a přidám do horké polévky.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 7:57| autor: Dixina

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist