mrizkovy-kolac.jpg

Babiččin mřížkový koláč s marmeládou

Z proseté mouky, másla, cukru, žloutků, kypřícího prášku, vanilkového cukru a citrónové kůry vypracujeme měkké těsto, které necháme asi 30 minut v chladu odpočinout. Potom 2/3 těsta vtlačíme do koláčové formy o průměru cca 30 cm, předem vymaštěné tukem a vysypané hrubou moukou....

Diskuze

4 komentáře

    nova2

    Opravdu Babičin koláč -přesně takový dělávala.

    j
    jankac

    Jednoduchý koláč.

    l
    ladouch

    Jako dídět jsem tenhle koláč neměla ráda, ale teď si ho občas dám.

    s
    stana1

    Já taky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist