Arašídová polévka se zeleninou
1. Rozpálíme asi 3 – 4 lžíce oleje a zpěníme najemno nakrájenou cibulku s česnekem, až začne hnědnout. 2. K cibulce přidáme rajčata i se šťávou a prohřejeme cca 3 minuty, zalijeme vodou (cca 1 litr vody) a přidáme pepř, chilli a mrkev nakrájenou na malé...
Teda, koukám, že tady jsou samé konzervy, tak někdy někam vyje´dte a nemusíte ani do Afriky. Běžně se burákové máslo maže na chleba v anglicky mluvících zemích, bohužel ho tam děcka konzumují až moc… Doma ho mám už dlouho, ale polévku z něj dělám poprvé, v podstatě je to hrnec zeleniny – nejvíce rajčat a cibule, nějaká ta mrkev, a na závěr se dochutí timhle máslem, které je slané, ale zároveň nasládlé, už se těším, jak to bude chutnat 🙂
nemám ponětí jak by tohle mohlo chutnat – to máslo neznám
nedovedu si představit jakou to má chuť
No nevím nevím, nejsme zvyklí na takové nové chutě 🙂 Mě osobně arašídové máslo nechutná, s velkou zvědavostí jsem ho jednou koupila, protože ho všichni vychvalovali, ale pro mě tedy nic moc 🙁
zkušenost s arašídovým máslem. Asi to bude dobrota
Zajímavé 🙂