Arašídová polévka se zeleninou

1. Rozpálíme asi 3 – 4 lžíce oleje a zpěníme najemno nakrájenou cibulku s česnekem, až začne hnědnout. 2. K cibulce přidáme rajčata i se šťávou a prohřejeme cca 3 minuty, zalijeme vodou (cca 1 litr vody) a přidáme pepř, chilli a mrkev nakrájenou na malé...

Diskuze

10 komentářů

    Gabi

    Teda, koukám, že tady jsou samé konzervy, tak někdy někam vyje´dte a nemusíte ani do Afriky. Běžně se burákové máslo maže na chleba v anglicky mluvících zemích, bohužel ho tam děcka konzumují až moc… Doma ho mám už dlouho, ale polévku z něj dělám poprvé, v podstatě je to hrnec zeleniny – nejvíce rajčat a cibule, nějaká ta mrkev, a na závěr se dochutí timhle máslem, které je slané, ale zároveň nasládlé, už se těším, jak to bude chutnat 🙂

    x
    xxkouckaxx

    nemám ponětí jak by tohle mohlo chutnat – to máslo neznám

    h
    helenadon

    nedovedu si představit jakou to má chuť

    r
    rejkova

    No nevím nevím, nejsme zvyklí na takové nové chutě 🙂 Mě osobně arašídové máslo nechutná, s velkou zvědavostí jsem ho jednou koupila, protože ho všichni vychvalovali, ale pro mě tedy nic moc 🙁

    a
    aknela11

    zkušenost s arašídovým máslem. Asi to bude dobrota

    l
    Lucka258

    Zajímavé 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist