Anglické zapékané klobásy

Klasické palačinkové těsto z mléka, vajec a mouky (můžeme použít i polotovar ze sáčku) obohatíme kořením a čerstvými nasekanými bylinkami podle chuti a možností – já používám sůl, pepř, majoránku nebo oregano, libeček, petrželku, pažitku, kerblík…, alespoň 2 hrstě směsi. Vmícháme trochu prášku do...

Diskuze

2 komentáře

    a
    aknela11

    zapékané klobásky – skvělý receptík – vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist