Staročeský vepřový bůček se zeleninou
Bůček osolíme a posypeme kmínem. Dáme na pekáč a posypeme nakrájenou zeleninou. Lehce podlijeme vodou a upečeme doměkka. Bůček vyjmeme, do vypečené šťávy vmícháme mouku a chvilku povaříme. Nalijeme na naporcovaný bůček.
Moc dobré – hlavně tedy skvělá dieta :o)
Staročeský vepřový bůček se zeleninou určite chutí pánom.
bůčínek peču nakrájený na malé kostičky a pod poklicí pomaloučku v troubě …super !
takto pečený bůček se zeleninou musí být výborný
Myslím, že staročeský vepřový bůček se zeleninou je dobrý.
Takto připravený bůček je moc dobrý.
Staročeský vepřový bůček se zeleninou určitě dobrý.
Staročeský vepřový bůček se zeleninou vypadá moc dobře