Zeleninové karbanátky

Rozmačkejte fazole a smíchejte je s ostatními ingrediencemi s výjimkou brambor a olivového oleje. Ze směsi vytvořte šest karbanátků. Nastrouhejte brambory, vymačkejte z nich dobře vodu a karbanátky v nich obalte. Rozehřejte na pánvi olej a karbanátky smažte po obou stranách, až budou hnědé, měkké a křupavé. Ihned podávejte...

Diskuze

13 komentářů

    b
    Bobina1

    Zeleninové karbanátky – to by u nás úspěch nemělo.

    s
    stana1

    Zeleninové karbanátky nemusím. Maso je maso.

    j
    jankac

    Zeleninové karbanátky mám radšej ako mäsové.

    o
    ostrowid

    tak to se mi líbí a zítra jdu na to

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Zeleninové karbanátky – ty by mohly být opravdu moc dobré !

    x
    xxkouckaxx

    zeleninová jídla mám ráda a tohle by mohlo být dobré

    b
    Bobina1

    Chlapům bych se doma nezavděčila zeleninovými karbenátky.

    h
    Handale

    Zeleninové karbanátky dělala jsem párkrát,ale na trošku jiný způsob.I tento recept vypadá lákavě.

    j
    jijina

    z fazolí jsem ještě karbanátky nezkoušela, zase něco nového, mohlo by to být dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist