Zeleninové karbanátky

Suroviny

konzervované fazole
500 g
cibule
1 ks
nakrájený celer
1/2 ks
sójový jogurt
1/2 ČL
rajský protlak
1 ČL
nasekaná petrželka
2 ČL
kari koření
1/2 ČL
sůl
mletý černý pepř
oloupané brambory
6 ks
panenský olivový olej

Postup přípravy:

Rozmačkejte fazole a smíchejte je s ostatními ingrediencemi s výjimkou brambor a olivového oleje.

Ze směsi vytvořte šest karbanátků.

Nastrouhejte brambory, vymačkejte z nich dobře vodu a karbanátky v nich obalte.

Rozehřejte na pánvi olej a karbanátky smažte po obou stranách, až budou hnědé, měkké a křupavé.

Ihned podávejte s míchaných zeleninovým salátem, ozdobeným čerstvými lístky koriandru a lžičkou sójového jogurtu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist