Očišťující zeleninová šťáva

Očištěný celer, fenykl a čekanku nakrájejte a dejte do odšťavňovače. Přidejte omytou a osušenou rukolu. Šťávu podávejte vychlazenou, ozdobenou tenkými plátky řapikatého celeru a lístečkem rukoly. Šťávu můžete osladit medem.

Diskuze

2 komentáře

    l
    Lucka258

    no nevím..mě by to asi moc nechutnalo 🙁 celer nemám ráda

    x
    xxkouckaxx

    nemusí to být špatné a když to i prospěje zdraví , tak proč to nezkusit ?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist