Zapečené americké brambory s tatarkou

Suroviny

brambory
700 g
tatarská omáčka
1 sklenice
uzená paprika
1 špetka
sůl
1 špetka
olej
1 PL

Postup přípravy:

Brambory i se slupkou pořádně omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Necháme 10-15 minut namočené ve studené vodě. Tatarku smícháme s paprikou, lžící oleje a špetkou soli. Plech s pečícím papírem potřeme olejem. Brambory osušíme a zamícháme s připravenou tatarkou. Rozložíme je na plech a pečeme ve vyhřáté troubě 35-40 minut do zlaté barvy. Podle potřeby otáčíme. Hotové podle chuti dosolíme. Mohou se posypat bylinkami, popř. i sýrem.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist