veprove-v-karamelu.jpg

Vepřové v karamelu s ananasem

Na rozpálený olej dáme cukr, a když začne karamelizovat, přidáme kousky osoleného a opepřeného masa a orestujeme. Pak podlijeme bujónem, přidáme sójovou omáčku a dusíme. Ke konci přidáme sýr a po rozpuštění pokrájený ananas.

Diskuze

8 komentářů

    Viky17

    Vepřové v karamelu – vypadá tak lákavě a chutně. Tento recept mě zaujal a ráda jej vyzkouším doma na své rodině 🙂

    j
    jankac

    Vepřové v karamelu, tak tento recept nemá chybu, určite si mäsko takto pripravím.

    l
    ladouch

    U nás bych s tímto jídlem také neusplěla, nemají rádi maso nasladko.

    v
    Vilma

    Tak jsem to akorát dovařila a spolu s dětmi jsme si pošmákli.Je to vynikající.S tím sýrem to nemá nechybu,ikdyž mě to nejdřív zarazilo,ale dodá tomu zvláštní chutˇ.Doporučuju,stojí to zato

    adéla

    Tak to já určitě budu zkoušet,právě proto,že je to neobvyklá kombinace.Ráda zkouším nové kombinace a nabízím rodině i jiné chutě,než obvyklé,atˇnení nuda v kuchyni…

    l
    lucik21

    Vepřové v karamelu mě neoslovilo, nasladko maso nejím

    v
    viki11

    Vepřové v karamelu jsem zatím nepřipravovala. Nevím, jak by jej rodina přijala, nejsme na nasládné maso zvyklí.

    b
    Bobina1

    Vepřové v karamelu dělat nebudu. Raději udělám vepřové klasicky a ananas si vemu k tomu jako kompot.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist