Vepřové ragú z mletého masa

Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 200 ml mléka, pepř popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a hladkou mouku podle potřeby. Promícháme a necháme chvilku v ledničce odpočinout. Pak děláme malé kuličky a smažíme na oleji dozlatova. Na pánev...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.

    l
    lidka2

    já dělám jen kuličky z mletého masa do rajské omáčky, tohle je ale recept, který mě docela zaujal

    x
    xxkouckaxx

    Vepřové ragú z mletého masa – to vypadá dost chutně a lákavě

    k
    krockovapavla

    Tento recept všem doporučuji, je vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    tak na tohle papáníčko bych se s chutí nechala pozvat

    a
    aknela11

    z mletého masa slyším poprvé – píšu si a vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist