Vepřová pečeně na zázvoru s medem

Nařežeme kůži na vepřové kýtě a vetřeme do ní mletý zázvor. Do zářezů v kůži napícháme hřebíček, maso osolíme a potřeme medem. Vložíme do pekáčku na pokrájenou cibuli a podlijeme pivem. V mírně rozehřáté troubě pečeme doměkka, dokud maso nezíská zlatavé zabarvení. Šťávu vydusíme...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Vepřová pečeně na zázvoru – tohle bude asi dost pálivé jídlo

    x
    xxkouckaxx

    pečené masíčko je vždycky skvělé a když se dochutí zázvorem bude to zajímavé

    k
    karkulkaa

    zázvoru jsem ješte nevarila, ale muže to byt zaujímavé

    a
    aknela11

    a jednoduchý recept. Chystám se na něj v sobotu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist