Vepřová pečeně na zázvoru s medem
Nařežeme kůži na vepřové kýtě a vetřeme do ní mletý zázvor. Do zářezů v kůži napícháme hřebíček, maso osolíme a potřeme medem. Vložíme do pekáčku na pokrájenou cibuli a podlijeme pivem. V mírně rozehřáté troubě pečeme doměkka, dokud maso nezíská zlatavé zabarvení. Šťávu vydusíme...
ZAjímavý recept. Určitě vyzkouším, Třeba se ujme i u nás.
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
Vepřová pečeně na zázvoru – tohle bude asi dost pálivé jídlo
pečené masíčko je vždycky skvělé a když se dochutí zázvorem bude to zajímavé
zázvoru jsem ješte nevarila, ale muže to byt zaujímavé
a jednoduchý recept. Chystám se na něj v sobotu