veprova-pecene-s-bylinkovou-krustou-352x198.jpg

Vepřová pečeně s bylinkovou krustou

Na krustu smíchejte rozšlehané vejce se 3 polévkovými lžícemi mletých mandlí, lžící nasekané citrónové mateřídoušky, 2 lžícemi nasekané petrželky, lžičkou drceného pepře a solí. Podle potřeby zahustěte strouhankou, aby vzniklo kašovité těstíčko. Očistěte od tuku 800 g vykostěné vepřové pečeně,...

Diskuze

1 komentář

    s
    sumka55

    vypadá to krásně, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist