Vepřová játra na smetaně se žampiony a pórkem
Pórek nakrájíme na kolečka, játra a očištěné žampiony na kousky. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme pórek. Jakmile trochu změkne, přisypeme žampiony a dále mícháme, dokud trochu nezmenší objem. Nakonec přidáme játra, zamícháme a dusíme doměkka. Můžeme podlít troškou vody. K měkkým játrům...
Vepřová játra na smetaně jsou velmi chutná , ale já je dělám jen klasicky
Bohužel spojení játra a smetana se mi příčí:(
játra máme rádi ,jen nesmí být moc často ! tenhle recept se mi líbí , asi jej vyzkouším
Delavame celkem podobne,ale jen obcas jatra u nas moc nefrci.
játra děláváme akorát také bez smetany..musí to být ale mňamka
dala bych si máčky máme rádi
játra miluji a na smetaně je neděláme,ale ráda vyzkouším..
proč né,vyzkoušet se má všechno
tak to jem ještě nezkoušela játra na smetaně