Vepřová játra na smetaně se žampiony a pórkem

Pórek nakrájíme na kolečka, játra a očištěné žampiony na kousky. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme pórek. Jakmile trochu změkne, přisypeme žampiony a dále mícháme, dokud trochu nezmenší objem. Nakonec přidáme játra, zamícháme a dusíme doměkka. Můžeme podlít troškou vody. K měkkým játrům...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vepřová játra na smetaně jsou velmi chutná , ale já je dělám jen klasicky

    k
    krockovapavla

    Bohužel spojení játra a smetana se mi příčí:(

    x
    xxkouckaxx

    játra máme rádi ,jen nesmí být moc často ! tenhle recept se mi líbí , asi jej vyzkouším

    j
    jitkaji

    Delavame celkem podobne,ale jen obcas jatra u nas moc nefrci.

    m
    Marie1945

    játra děláváme akorát také bez smetany..musí to být ale mňamka

    b
    brontik

    dala bych si máčky máme rádi

    l
    Lucka258

    játra miluji a na smetaně je neděláme,ale ráda vyzkouším..

    h
    Hoja

    proč né,vyzkoušet se má všechno

    e
    evhu

    tak to jem ještě nezkoušela játra na smetaně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist