Vepřová čína s paprikou a česnekem

Na osmaženou cibuli dáme maso pokrájené na kousky a předem naložené ve vejci, solamylu, česneku, sojovce a koření. Po opečení přidáme napriku nakrájenou na kostičky a dusíme doměkka. Na závěr můžeme dosolit. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.

Diskuze

14 komentářů

    s
    sumka55

    čínu dělávám a má u nás úspěch, právě mám naložené vepřové kousky

    x
    xxkouckaxx

    Moc dobrá směska z vepřového masa a zeleniny – takové jsou moc chutné

    k
    krockovapavla

    Mám ráda čínu z jakéhokoliv masíčka.

    x
    xxkouckaxx

    tohle by mohlo být také moc dobré – ta paprika dodá pěknou barvu

    p
    pradlanka

    Není to trochu tvrdé z té vepřové?Kuřecí maso je přece jen měkčí.

    b
    brontik

    tu dělávám také a s hranolky politá tatarkou t si zase dáme za týden

    z
    Zuzana2403

    Tato směs nikoho neurazí, děláme z kuřecího nebo kombinací z různých mas.

    v
    vendy81

    je u nás dost často. Je pravda, že nejčastěji z kuřecího.

    j
    josef7777

    Vepřovou čínu delavam sice nejradeji mame z kureciho masa, ale obcas delavame i tuto z veproveho.

    k
    Karunka

    Čínu máme rádi, takže vyzkoušíme i tento recept

    s
    sasenka1

    mäska a zeleniny je skvela,urcite musim vyskusat.uz sa tesim

    j
    jijina

    čínu dělám převážně z kuřecího masa, tak zkusím tuto z vepřového.

    a
    adka123

    mäsko so zeleninou mam velmi rada,tak si tento recept urcite urobim

    Viky17

    Vepřová čína – já vyrábím čínu nejčastěji z kuřecího masíčka, ale tohle také zkusím, bude to jistě mňamka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist