Vepřová čína s paprikou a česnekem
Na osmaženou cibuli dáme maso pokrájené na kousky a předem naložené ve vejci, solamylu, česneku, sojovce a koření. Po opečení přidáme napriku nakrájenou na kostičky a dusíme doměkka. Na závěr můžeme dosolit. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi.
čínu dělávám a má u nás úspěch, právě mám naložené vepřové kousky
Moc dobrá směska z vepřového masa a zeleniny – takové jsou moc chutné
Mám ráda čínu z jakéhokoliv masíčka.
tohle by mohlo být také moc dobré – ta paprika dodá pěknou barvu
Není to trochu tvrdé z té vepřové?Kuřecí maso je přece jen měkčí.
tu dělávám také a s hranolky politá tatarkou t si zase dáme za týden
Tato směs nikoho neurazí, děláme z kuřecího nebo kombinací z různých mas.
je u nás dost často. Je pravda, že nejčastěji z kuřecího.
Vepřovou čínu delavam sice nejradeji mame z kureciho masa, ale obcas delavame i tuto z veproveho.
Čínu máme rádi, takže vyzkoušíme i tento recept
mäska a zeleniny je skvela,urcite musim vyskusat.uz sa tesim
čínu dělám převážně z kuřecího masa, tak zkusím tuto z vepřového.
mäsko so zeleninou mam velmi rada,tak si tento recept urcite urobim
Vepřová čína – já vyrábím čínu nejčastěji z kuřecího masíčka, ale tohle také zkusím, bude to jistě mňamka.