Vejce se zeleninou a salámem v želatině

Suroviny

vejce
5 ks
dietního salámu
250 g
sklenička tatarské omáčky
1 ks
sterilizované kápie
2 ks
kyselé okurky
3 ks
vegeta
balíček práškové želatiny
1 ks

Postup přípravy:

Vece uvaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Nakrájíme i salám, kápie a okurky, přidáme tatarskou omáčku a promícháme. Želatínu připravíme podle návodu na obalu a přidáme 1 až 2 čajové lžičky vegety. Vlažnou želatínu nalijeme na připravenou směs a promícháme. Směs nalijeme do formy na srnčí hřbet, dáme do ledničky ztuhnout aspoň na 4 hodiny, potom nakrájíme na plátky a můžeme podávat.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.6.2013 7:24| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist