muchomurky-352x198.jpg

Vejce s lučinou a rajčaty – muchomůrky

Vejce seřízněte na špičce a opatrně vydlabejte žloutek. Žloutky utřete s hořčicí a lučinou, je-li příliš hustá, nařeďte ji jogurtem nebo mlékem. Podle chuti osolte a opepřete. Dejte do sáčku s hladkou hubičkou a bílky naplňte. Pak je postavte na tác a podle potřeby seřízněte spodek,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist