tzatziki-salat.jpg

Tzatziki salát podle naší Terky

Skleníkové okurky dobře opereme, osušíme a nastrouháme do mísy i se slupkou na hrubé nudličky. Mírně osolíme, zamícháme, necháme chvíli uležet a pak uvolněnou vodu opatrně vymačkáme. K nastrouhaným okurkám přidáme utřený česnek se solí, rozšlehanou zakysanou smetanu, cukr, olej, mletý pepř a vše...

Diskuze

9 komentářů

    nova2

    Tzatziky znám a dělám je ke každé grilovačce.

    s
    sumka55

    Tzatziky milujeme, jsou osvěžující a všem nám chutnají, dělám je často

    l
    ladouch

    Také jsem ho v Řecku jedla a moc mě chutnal.

    a
    Alen

    Tzatziky jsou výborné zejména ke grilovanému masu, to je bez debat 🙂

    p
    Pepino

    Tzatziki salát si dělám, je naprosto osvěžující v teplém období. A s novými bramborami ještě chutnější

    j
    jankac

    Tzatziki salát si robievam z domácich uhoriek.

    l
    lucik21

    Tzatziki salát moc nedělám

    Viky17

    Tzatziki salát – znám prvně jsem ochutnala v Řecku. Je výtečný, ale i velmi vydatný. Mám trošku problém s česnekem, protože ho pak dloho cítím v žaludku.

    s
    Stendy

    Mám raději udělané klasicky okurky na salát.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist