Tatarský biftek z hovězího masa

Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli (větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem.  Topinky: Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova....

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Tatarský biftek z hovězího masa – tohle jsem nikdy nejedla !

    k
    krockovapavla

    Tohle jídlo nemám vůbec ale vůbec ráda.

    k
    krockovapavla

    Tatarák nejím a ani ho nemám ráda vůbec.

    x
    xxkouckaxx

    nikdy jsem tatarák nejedla a ani nevím jestli bych na to měla odvahu

    l
    ladouch

    Tatarák máme rádi celá rodina nedělám ho z pravé svíčkové, ale z kvalitního hovězího masa, je to lahůdka.

    b
    brontik

    dělávám už dlouho chutná nám dost dobře je to naše oblíbené jídlo

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist