Tatarský biftek z hovězího masa
Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli (větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem. Topinky: Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova....
Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.
Tatarský biftek z hovězího masa – tohle jsem nikdy nejedla !
Tohle jídlo nemám vůbec ale vůbec ráda.
Tatarák nejím a ani ho nemám ráda vůbec.
nikdy jsem tatarák nejedla a ani nevím jestli bych na to měla odvahu
Tatarák máme rádi celá rodina nedělám ho z pravé svíčkové, ale z kvalitního hovězího masa, je to lahůdka.
dělávám už dlouho chutná nám dost dobře je to naše oblíbené jídlo