Svařák z červeného vína s medem

Do hrnce nalijeme kvalitní červené víno, přidáme koření (na hrneček 1 badyán, 2 hřebíčky a kousek skořice) a víno přivedeme k varu. Nevaříme! S první bublinkou víno vypneme.  Do hrnečku dáme med, který vždy nechám v hrnečku stát po dobu vaření vína na topení, aby...

Diskuze

3 komentáře

    z
    Zuzana2403

    Super recept na zimní dny. Teď by to chtělo na ochlazení.

    x
    xxkouckaxx

    taky v zimě dělávám ! táta jej miluje a navíc provoní celý dům !

    Viky17

    Svařák z červeného vína s medem – tak o něm si nechám zdát až bude zima, nyní v tom teple ani pomyšlení na zahřátí zevnitř :-)))))))))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist