strudl.jpg

Štrůdl nadívaný sýrem a anglickou slaninou

Těsto rozválíme na čtverec, poklademe sýr a anglickou slaninu, zabalíme a potřeme vajíčkem. Dáme zapéct. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Asi bude chyba pri ceste, nebude to linecké.

    Stanislava Nováková

    Také dělám z listového těsta. Je to rychlé a jednoduché.

    l
    ladouch

    Také ho dělám, ale ne z lineckého, ale z listového těsta, je moc dobrý.

    b
    Božena Brázdilová

    Štrůdl nadívaný sýrem a anglickou slaninou udělám co nejdříve.

    b
    Božena Brázdilová

    Taky je myslím- lepší udělat jej z listového těsta.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist