veprova-jehla.jpg

Špíz z vepřového masa s jablky

Maso nakrájíme na kostky, stejně tak i jablka a citrón na plátky. Střídavě napichujeme na grilovací jehly. Smícháme 3 lžíce francouzské a 3 lžíce kremžské hořčice, přidáme smetanu, šťávu z pomeranče, trochu olivového oleje. Směsí potřeme špízy. Grilujeme 15-20 minut. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Super recept, určite vyskúšam.

    b
    bobina1

    Špíz z vepřového masa s jablky- je tam moc jablek a citronu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist