Soljanka ze štiky
Z rybího masa připravíme vývar. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme nakrájené rajče, okurky, vypeckované olivy, kapary, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut, ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a kůrou.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Z rybího masa připravíme vývar. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme nakrájené rajče, okurky, vypeckované olivy, kapary, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut, ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a kůrou.
Název mi nic neříká,ryby mám ráda,klidně až budou suroviny,uvařím.
ale jestli je to opravdu nějak moc slané tak nic pro mě a ani to není zdravé, jinak si štiku doma pečeme s brambůrkama 😉
tak tohle by mohla být dobrota , ještě sehnat tu štiku !
to to slyším uplne poprve.taky si to nedokážu představit jak to to mužu vubec chutnat.určite to je něco moc slaneho
Soljanka ze štiky – já štiku nikdy ani neochutnala, tak jsem ani nejedla polévku z ní, ani si nedokážu představit jak chutná, ale název soljanka ve mě evokuje představu něčeho hodně slaného.