Soljanka ze štiky

Z rybího masa připravíme vývar. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme nakrájené rajče, okurky, vypeckované olivy, kapary, zalijeme vývarem a vaříme 20 minut, ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a kůrou.

Diskuze

5 komentářů

    e
    evik56

    Název mi nic neříká,ryby mám ráda,klidně až budou suroviny,uvařím.

    d
    doublefantasy

    ale jestli je to opravdu nějak moc slané tak nic pro mě a ani to není zdravé, jinak si štiku doma pečeme s brambůrkama 😉

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle by mohla být dobrota , ještě sehnat tu štiku !

    m
    misulka12

    to to slyším uplne poprve.taky si to nedokážu představit jak to to mužu vubec chutnat.určite to je něco moc slaneho

    Viky17

    Soljanka ze štiky – já štiku nikdy ani neochutnala, tak jsem ani nejedla polévku z  ní, ani si nedokážu představit jak chutná, ale název soljanka ve mě evokuje představu něčeho hodně slaného.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist