snehova-rolada-352x198.jpg

Sněhová roláda s mandlemi a šlehačkou

Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr a jemně vetřeme žloutky, kakao a mandle. Na olejem potřeném alobalu rozetřeme těsto a 15 minut pečeme ve středně teplé troubě. Pomocí utěrky 2x zarolujeme a rozbalíme. Zatočenou roládu necháme vychladnout a potom ji naplníme a ozdobíme ušlehanou šlehačkou....

Diskuze

3 komentáře

    s
    stendy

    Sněhovou roládu s mandlemi a šlehačkou – neodmítl bych.

    b
    bobina1

    Sněhová roláda s mandlemi a šlehačkou vypadá skvěle.

    s
    stana1

    Určitě dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist