smetanova-cesnecka-352x198.jpg

Smetanová česnečka

Česnek prolisujte a zpěňte ho na másle. Zaprašte moukou a umíchejte světlou jíšku. Zalijte vývarem a smetanou a povařte asi 15 minut. Žemli nebo chleba nakrájejte na kostičky a opečte na oleji nebo sádle dokřupava. Polévku dochuťte solí a majoránkou. Podávejte s kostičkami opečeného pečiva.

Diskuze

2 komentáře

    b
    bobina1

    Smetanová česnečka – tento recept určitě vyzkouším. Myslím, že je dobrá.

    s
    stana1

    Smetanová česnečka – tento recept neznám a rád tuto česnečku vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist